E-Assistant.hu

Erre a platformra összeszedtem az eddig összegyűlt hasznos információkat. Többen is bekapcsolódhatunk a szerkesztésébe. A cikkekhez hozzá lehet szólni, kényelmesen tematizáltan jelennek meg a vélemények, mindenki azt nézi meg, amire kíváncsi.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nekem bejött

Kommentek

Mégis lesz katalógus

2008.06.10. 08:42 | Rianna | Szólj hozzá!

Címkék: hírek katalógus

Úgy néz ki, hogy a VA Katalógus lehet, hogy mégis csak tovább fog élni itt ezen a blogon, az alapinformációk között lehet majd megtalálni.

Hajnalkának köszönhetjük, ugyanis magára vállalta a szerkesztésével járó feladatokat. Jelenleg a katalógus aktualizálása folyik, talán páran már kaptak is levelet, amiben kérjük, hogy aki jelenleg is folytatja a VA-i tevékenységet, levélben erősítse meg. A katalógusba kizárólag azok kerülnek fel, akik visszajelezték, hogy még aktívan dolgoznak a területen.

Szeretnénk, ha ez a katalógus aktuális információkat tartalmazna. Még kidolgozás alatt áll, hogy milyen formában, illetve tagolással kerül fel (pl. területi megoszlás).

Amint felkerül a katalógus, meg lesz adva az is, hogyan lehet jelentkezni. Nem apróhirdetést kínálunk. Kizárólag korrekt elérhetőségek és alapinformációk kerülnek be a katalógusba. Mindenkit kérek, hogy csak akkor küldje el majd a jelentkezését a katalógusba, ha tényleg ilyen jellegű munkát végez.

Jelenleg ketten vagyunk szerkesztők. Ha valaki esetleg cikket szeretne írni, szívesen vesszük, de akár szerkesztő is lehet. Ehhez csak egy indapassra van szükség és az alapján meg tudom hívni a megfelelő jogosultsággal a blogba.

Aki csak simán a véleményét szeretné megírni a különböző témákkal kapcsolatban, annak is van rá lehetősége a komment/megjegyzés lehetőséggel. Úgy állítottam be, hogy nem feltétlen kell regisztrálni, de jó ha mindenki tisztában van vele, hogy indokolt esetben törlésre kerül a megjegyzés (nem oda illő, trágár, stb..).

Hogy mikor kerül fel az oldalra? Ez tőletek függ, milyen gyorsan és korrekten válaszoltok Hajnalka megkeresésére, és persze Hajnalkától - mert ő is grátisz foglalkozik ezzel a saját munkája mellett - hogy mennyi időt tud elvonni a saját munkájától.

Én kifejezetten köszönöm, hogy felajánlotta a segítségét és lehetővé tette, hogy ne szűnjön meg teljesen a katalógus, amit nem kis munkával hoztam össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-assistant.blog.hu/api/trackback/id/tr63512459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása