E-Assistant.hu

Erre a platformra összeszedtem az eddig összegyűlt hasznos információkat. Többen is bekapcsolódhatunk a szerkesztésébe. A cikkekhez hozzá lehet szólni, kényelmesen tematizáltan jelennek meg a vélemények, mindenki azt nézi meg, amire kíváncsi.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nekem bejött

Kommentek

Gepelo.hu - egy jónak tűnő lehetőség

2008.11.02. 18:15 | Rianna | 3 komment

Címkék: hírek munka lehetőségek

Úgy néz ki, indul egy olyan lehetőség, ami érdekelheti a virtuális asszisztenseket, vagy azokat, akik csak alkalmi gépelési munkákat keresnek mellékesként.

A listára már elküldte Napocska korábban, de azért most, hogy hazaértem külföldről, gyorsan kiteszem a blogba is, hátha még valaki holnap jelentkezne.

Távmunka lehetőség gépelni tudók részére

Közeljövőben induló internetes oldal folytonos és hosszú távú munka lehetőséget kínál, ami távmunkába végezhető. November 3-ig várjuk a jelentkezéseket az allas@gepelo.hu e-mail címen. Az első vizsgamunka november 5-én 18:00 órakor lesz, addig is minden jelentkező számára díjmentes hozzáférést biztosítunk a rendszerhez valamint oktatási anyagot küldünk. A vizsgamunkát sikeresen teljesítők közül első körben 10 főt választunk ki, akiknek segítségével bemutatót tartunk egy államigazgatási hivatalban november 6-án (csütörtökön) 10 és 12 óra között.

A csütörtöki bemutató sikeres teljesítése esetén hosszú távú munkára számíthat minden kedves leendő kollégánk. További részleteket e-mailen küldünk mindenki számára személyesen.
 
Gepelo.hu szolgáltatás rövid bemutatása:
 
A Gepelo.hu szolgáltatás élő és rögzített hanganyagokat, scannel dokumentumokat képes gyorsan, nagy mennyiségben, garantált minőségben elektronikus, formázott, írott és így kereshető formába konvertálni.
 
A Gepelo.hu szolgáltatás a szöveges formátumban rögzítendő hanganyag párhuzamos feldolgozásán alapul. Ennek során a rendszer a teljes hanganyagot hangtöredékekké bontja, majd véletlenszerűen kiosztja a rendszerbe bejelentkezett nagyszámú operátorok részére.
 
Az konvertált hangtöredékeket a rendszer továbbítja a lektoroknak, akik validálással garantálják a dokumentumok minőségét.
 
A rendszer a lektorok által jóváhagyott hangrészletek szöveges dokumentumait sorrendhelyes összefűzéséből állítja elő a kész, írott dokumentumot.
 
A szolgáltatás gyorsaságát a feladat párhuzamosítása, a feladatkiosztás folyamatának teljesítményértékelésen alapuló hangolása és a rendszerbe egyidejűleg bejelentkezett jelentős és egyre bővülő operátori kapacitás biztosítja.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-assistant.blog.hu/api/trackback/id/tr52745971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rianna · http://www.fls.hu 2008.11.05. 12:17:38

Úgy néz ki mégse az a hűde lehetőség... a listán jelezték a kellemetlen tapasztalatokat:

"Csak kíváncsiságból jelentkeztem e-mailben, választ nem kaptam rá.
A honlapjuk: www.gepelo.hu
nem működik, nem lehet regisztrálni, bármire kattintasz nem történik semmi.
Ez egy tipikus e-mail cím gyűjtögető.
Olyan hirdetésre nem szabad jelentkezni, ahol nincs megadva egy valós cég, nincs elérhetési lehetőség."

Bárkinek van hasonló, vagy épp ellentétes tapasztalata, írja meg ide!

alfalfa2 2009.02.09. 12:22:23

@Rianna: Szia Rianna. Ismerem a gepelo.hu üzemeltetőit és tudom, hogy szívügyük a téma- GYES-en lévő anyukák, mozgáskorlátozottak és hátrányos helyzetűek foglalkoztatása miatt. Nagyon sokat dolgoznak rajta és azt is látom, hogy az üzemeltetők sk email leveleznek mindenkivel akinek kérdése van. Valós cég is is van mögötte, ezt a "KAPCSOLAT" menüpont alatt lehet elérni. Érdekelne, hogy milyen konkrét kellemetlen tapasztalatok adódtak, jelezném feléjük. Üdv,

liliom182 2009.03.19. 08:30:05

Szia tudnál nekem segíteni megnéztem az oldalt és a regisztrációnál kér cégnevet stb... Ezt a munkát csak vállalkozóként lehet csinálni vagy mint magánszemély és kérnek egyéb pénzeket amit be kell fizetni. Kérlek írj .

Szia
süti beállítások módosítása