E-Assistant.hu

Erre a platformra összeszedtem az eddig összegyűlt hasznos információkat. Többen is bekapcsolódhatunk a szerkesztésébe. A cikkekhez hozzá lehet szólni, kényelmesen tematizáltan jelennek meg a vélemények, mindenki azt nézi meg, amire kíváncsi.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nekem bejött

Kommentek

Alakulások, hírek

2007.01.12. 17:19 | Rianna | Szólj hozzá!

Címkék: hírek változások

Ha véleményed, hozzászólásod lenne, akkor itt a Magazinban lehetőség van ezt megírni, csak jelezd felém, hogy megadjam a jogosultságot. Akik regisztráltak azok az adott témákhoz megjegyzésben el tudják mondani véleményüket, kérdésüket, stb.

A katalógus átszerkesztés alatt áll, ugyanis ebben a formában kinőtte a lehetőségeit, kezd átláthatatlan lenni. Valószínűleg táblázatban lesz letölthető, bár szívesen veszek bármilyen ötletet, de azt előrebocsátom, hogy nem tudok programozni, tehát amolyan keresős, leválogatós dolgot nem tudok írni. Ha valaki tud, annak nagyon örülnék.
A jelentkezési lapot csak a régi, freewebes hoston hagyom meg, innét egy link vezet hozzá, senki ne lepődjön meg, bár talán észre se lehet majd venni.

A magazin jobb oldalán bővült a könyvajánló, illetve egy reklámbox is született. Ezen kívül a “Tanácsok induláshoz” oldalon a levlistára feliratkozás mellett információ található a leiratkozásról is, így remélhetőleg a permanensen előforduló leiratkozási levélhullám nem jelentkezik többé a levlistán.

Felvetődött a gondolata annak, hogy egy havi rendszerességgel hírlevél induljon. Sajnos behavazottságom miatt nem merem ígérni, így javaslom mindenkinek, hogy inkább gyakrabban nézzen be ide a magazinhoz, ugyanis minden hírt és újdonságot igyekszem ide feltenni, és nem csak én. Szerencsére akad segítségem, Betti és Szilvi nagyon hasznos tanácsokkal tud szolgálni. Cikkeinkhez nyugodtan szóljatok hozzá, amennyiben kérdéseitek vannak, szívesen válaszolunk, segítünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-assistant.blog.hu/api/trackback/id/tr93484305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása