VAV MagazinAz E-Assistant oldal interaktív továbbgondolása ez a Magazin, ahova integráljuk az eddig összegyűlt hasznos információkat a folyamatos és friss hírekkel. Többen is bekapcsolódhatunk ennek a Magazinnak a szerkesztésébe, hasznos platformot teremtve minden VA számára. A cikkekhez hozzá lehet szólni, kényelmesen tematizáltan jelennek meg a vélemények, mindenki azt nézi meg, amire kíváncsi.

Naptár

október 2022
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Nekem bejött

Kommentek

Utolsó kommentek:

Strawberry Shortcake 2010.07.29. 14:03:53

Sziasztok!

Ma több órát töltöttem azzal, hogy a neten keressem a VA-ket. Azt hittem, én találtam fel a spanyol viaszt, mikor láttam, hogy kérem, ez az iparág már lassan nagykorú lesz Magyarországon is. Én is GYED után és adminisztratív területen eltöltött 10 évvel a hátam mögött gondoltam, hogy véllalkozóként lennék még asszisztens. Amúgy azért is, mert képzettségem szakmai múltam miatt egyszerűen túlképzettnek tartanak a munkáltatók a klasszikus feladatkörre, másrészt pedig a kötött munkaidőt és állandó rendelkezésre állást (fix) helyen gyerek mellett nem tudom vállalni. Teljesen más persze, ha nem személyesen kell akár este 9-i is rendelkezésre állni... Szóval függetlenül attól, hogy közgazdász vagyok és hogy már vendéglátóiparban is vállalkoztam, az asszisztensi feladatok és azoknak a koordinálása az, amiben tapasztalatom van és hiszek a virtuális asszisztenciában. Szerintetek a keresletet figyelmen kívül hagyva :-) mennyire telített a piac?

Bejegyzés: Ne add fel az állásod, mielőtt át nem gondoltad alaposan!

liliom182 2009.03.19. 08:30:05

Szia tudnál nekem segíteni megnéztem az oldalt és a regisztrációnál kér cégnevet stb... Ezt a munkát csak vállalkozóként lehet csinálni vagy mint magánszemély és kérnek egyéb pénzeket amit be kell fizetni. Kérlek írj .

Szia

Bejegyzés: Gepelo.hu - egy jónak tűnő lehetőség

alfalfa2 2009.02.09. 12:22:23

@Rianna: Szia Rianna. Ismerem a gepelo.hu üzemeltetőit és tudom, hogy szívügyük a téma- GYES-en lévő anyukák, mozgáskorlátozottak és hátrányos helyzetűek foglalkoztatása miatt. Nagyon sokat dolgoznak rajta és azt is látom, hogy az üzemeltetők sk email leveleznek mindenkivel akinek kérdése van. Valós cég is is van mögötte, ezt a "KAPCSOLAT" menüpont alatt lehet elérni. Érdekelne, hogy milyen konkrét kellemetlen tapasztalatok adódtak, jelezném feléjük. Üdv,

Bejegyzés: Gepelo.hu - egy jónak tűnő lehetőség

Rianna · http://www.fls.hu 2008.11.05. 12:17:38

Úgy néz ki mégse az a hűde lehetőség... a listán jelezték a kellemetlen tapasztalatokat:

"Csak kíváncsiságból jelentkeztem e-mailben, választ nem kaptam rá.
A honlapjuk: www.gepelo.hu
nem működik, nem lehet regisztrálni, bármire kattintasz nem történik semmi.
Ez egy tipikus e-mail cím gyűjtögető.
Olyan hirdetésre nem szabad jelentkezni, ahol nincs megadva egy valós cég, nincs elérhetési lehetőség."

Bárkinek van hasonló, vagy épp ellentétes tapasztalata, írja meg ide!

Bejegyzés: Gepelo.hu - egy jónak tűnő lehetőség

Rianna · http://www.multimania.hu 2008.11.02. 17:33:14

tremlexa: Milyen munkára gondolsz?
Ha az e-assistant blog szerkesztésében szeretnél segíteni - az abszolút önkéntes alapon működik -, akkor nyugodtan írj levelet.. :)

Ildi: Köszi a linket, remélem sokan kattintottak rá!

Én közben külföldön voltam, most láttam a hozzászólásokat, bocsi a késői reagálásért.


Bejegyzés: Cikkeznek rólunk :)

S.Kinga 2008.09.25. 14:29:06

Szia, Sziasztok!

Sajnos nekem nincs állásom, nem is tudok nagyon elszakadni itthonról, de lenne napi 2-3 órám, amit szívesen kihasználnék. Egy iroda kialakításához minden tárgyi eszköz a rendelkezésemre áll itthon, de GYES mellé, amit nem alanyi jogon, hanem beteg gyermek után kapok, nem merek vállalkozni, amit pedig írtál, hogy alkalmazottként nem igazán életképes eza munka, elkeserít. Van valami jó ötlet, hogan lehetne mégis jól kihasználni pénzkeresetre ezt az időt? (Az MLM távol áll tőlem, a szakmám pedig képtelenség delelőtt 2-3 órában gyakorolni, így maradt volna a virtuális asszisztenskedés.)
Hát mindenkinek sok sikert a munkához!

Bejegyzés: Ne add fel az állásod, mielőtt át nem gondoltad alaposan!

Ildi · http://www.abbcenter.com/blog_e-iroda 2008.09.13. 21:40:56

Ha valaki többet szeretne megtudni a a távmunkavégzéssel kapcsolatosan a blogomom egy egész cikksorozatot talál.

Bejegyzés: Asszisztenseknek

Ildi · http://abbcenter.com/index.php?b=blog_e-iroda&id=6614 2008.09.13. 21:23:29

Igen, Rianna cikkeznek rólunk!
Az origon kívül a Budapesti7nap hetilapban is megjelent egy cikk a virtuális irodavezetésről.
A blogomon elolvasható, ha a linkre kattintok.

Bejegyzés: Cikkeznek rólunk :)

tremlexa 2008.09.02. 10:16:23

Rianna!
Felvennéd velem a kapcsolatot? rengeteg szabadidövel rendelkezem és nagyon érdekelne a munka. kaphatnék információkat?
freelove76@gmail.com

előre is köszi


Bejegyzés: Cikkeznek rólunk :)

Baranyi Barbara 2008.06.02. 17:03:09

Kösz az információt. Mindenek ellenére nagyon szeretném kipróbálni az idegennyelvű virtuális asszisztensnő pozíciót.

Bejegyzés: Ne add fel az állásod, mielőtt át nem gondoltad alaposan!

Rianna · http://www.multimania.hu 2008.05.23. 17:29:47

Pár tapasztalat, és saját gondolat - hátha profitáltok belőle valamit:
Nem egyszerű, az tény. Én nem főállásban vágtam bele, és végül nem hagytam ott a munkámat, hanem mellette vállatam megbízásokat. Leginkább gépelési munkákkal kerestek meg, de volt olyan is, hogy egy programhoz Help-et kellett írnom, vagy tesztelnem a működését.

Én közben tovább keresem azokat a feladatköröket, amik érdekelnek és amiben jó vagyok, illetve alkalmasak a távmunkára. Még az e-titkárság indulásakor magam csináltam a honlapom, igaz a design még elég egyszerű volt (azonnal le is koppintották 80%-ban szó szerint). Nem volt jó érzés, hogy amivel hónapokig dolgoztam, hogy tartalmilag olyan legyen, ami Magyarországra is klappol (még egyetlen magyar VA honlap se volt), hogy kitaláljam milyen szöveg kell. Azóta rengeteg honlapon láttam visszaköszönni az ötleteimet, ami nem baj, míg nem ordít róla, hogy csak némi copy-paste volt a belefeccölt energia.

Azóta pesze megtanultam elég jól honlapot készíteni, így már ilyen jellegű munkákat is vállalok. Újabb tevékenységként a kiadványszerkesztést is megtanultam, nyomdai előkészítést, postscript file szintjéig. Jelenleg egy Kiadványtervezés tanfolyamra járok, tehát lassacskán bővül és átalakul a szolgáltatási kör, amit nyújtok. Gépelést már ritkán vállalok el, nem is hirdetek egyáltalán, csak a honlapjaim vannak fenn. Így is bepottyannak melók, pont annyi, amennyi még belefér a főállás mellé.

Viszont ha nem lenne főállásom, igen komolyan rá kéne feküdni a marketingre, ugyanis onnantól saját magam után kéne fizetnem a járulékokat, ami minimálbér esetén is cca. 50e Ft. Ez annyit tesz, hogy minden hónapban mínusz 50e-el indul az ember, aztán ezt vagy kitermeli, és még azon felül is, és az már nagyon pozitív dolog. Ha nem, akkor nagyon mínuszba megy az ember (bt. esetére gondolok, ahol a beltag után kell fizetni, vagy vállalkozóknak is asszem ez a helyzet).

Figyeljünk oda mivel jár egy vállalkozás!

Bejegyzés: Ügyfélkeresés, megbízások szerzése
süti beállítások módosítása