E-Assistant.hu

Erre a platformra összeszedtem az eddig összegyűlt hasznos információkat. Többen is bekapcsolódhatunk a szerkesztésébe. A cikkekhez hozzá lehet szólni, kényelmesen tematizáltan jelennek meg a vélemények, mindenki azt nézi meg, amire kíváncsi.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nekem bejött

Kommentek

Tanácsok az induláshoz

2008.05.23. 17:20 | Rianna | Szólj hozzá!

Címkék: tanácsok

Hogyan lehet valakiből Virtuális Asszisztens?

Egy kis segítség az induláshoz azok számára, akik ilyen jellegű munkát szeretnének végezni. Itt pár linket és tanácsot tudok adni a továbbiakhoz, de a következő lépéseket mindenkinek magának kell megtennie.

Azt javaslom, hogy aki ilyesmivel szeretne foglalkozni, először mindenképp tájékozódjon. Ezen az oldalon is van jó pár információ, és érdemes feliratkozni a megfelelő levelezőlistára.

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

 

Kérem, hogy ha valaki feliratkozott és megbánta, akkor ne a listára írja meg leiratkozási szándékát, hanem amelyik e-mailcímével feliratkozott, arról az e-mail címéről küldjön egy üres levelet, értelemszerűen a leiratkozáshoz használandó címre.


Nagyon sok hasznos link található az összeállított linkgyűjteményben [http://e-titkarsag.lap.hu], ahol szintén rengeteg információt találni. És persze ajánlom visszatérő böngészésre a www.tavmunkainfo.hu oldalt, ahol olyan remek cikkek, információk vannak, melyek nekem is kifejezetten sokat segítettek az E-Titkárság létrehozásában.

Ha már megvan az elképzelés [mit tud kínálni, mihez ért a legjobban], akkor érdemes egy saját honlapot létrehozni. Azok számára, akik értenek a honlapkészítéshez, karbantartáshoz, ftp-hez - azaz maguk szeretnék megoldani a webes megjelenésüket - a freewebet javaslom, ami egy nagyon jó ingyenes tárhely és egyéb szolgáltató. Igényesebbeknek a domainuniverzum.com lehet remek megoldás.

Ezek után már csak a marketing van hátra. Ugyanis aki saját vállalkozásra adja a fejét, annak számolnia kell azzal is, hogy nemcsak a megszokott titkársági feladatok várnak rá, hanem a saját szolgáltatásainak reklámozása, marketingje is. Ehhez a munkához és a tevékenység reklámozásához sok segítséget nyújtanak az ajánlott könyvek, de érdemes a témában böngészni az Interneten is...

Ingyenes apróhirdetések (azóta biztos vannak újabbak is)
1 x 1
88.hu
Addel.hu
Alfa Apró
Ap.ro
Apronet.NET
Apropó
Apró2.hu
Apróhirdetés Keleten
Apróhirdetés.com
Aprólap
Aprópiac
Aprótár
Borsodi Hirdetõ
Budapesti Piac
Cin Börze
Cégcenter Apró
Delton
Expressz
Golden City apró
Halas-Apró
Hirdessnet
Hirdetésplanéta
Hunbazár
Hungaromarket
INTERapro
Index Sopronnet
Indigo Apro
Integrity Apró
Interaptus apró
Keres-Kínál Intercserebere
Majsainfo
NAGYONapró
Netapró
OlexAPRÓ
On-line Hirdetési oldalak
Online Csongrád
PaksWeb
Pergel Hirdetõ
Pesti Apró
Pesti Est Apró
Pirospolip
PécsInfó
Pécsi Hét
QQcska Apróhirdetõ
SZ&L Infó
Sasszem.hu
Soproni Apro
Startlap Apró
Stop.hu Apronet
Szeged Press Online
Szuperapró
SárgaVonal Keres-Kínál
Tatai apró
7 apró
Westend City Center
Észbontó Veszprém Megye

 


Webes megjelenés

 

Ha valaki önálló vállalkozásba szeretne belevágni, jól át kell gondolnia minden lépést. De amire mindenképp szüksége lesz, az egy korrekt bemutatkozó oldal, ahol az érdeklődők, leendő megbízók tájékozódni tudnak a kvalitásáról, szolgáltatásairól és természetesen ezek díjáról. Nem árt, ha a honlap úgy van szerkesztve, hogy rávezesse az érdeklődőtmennyivel jobban jár, ha a virtuális megoldást választja egy hagyományos titkárság fenntartásának minden nyűgével, költségével szemben.

Ez itt a reklám helye, ugyanis vállalom egyszerűbb honlapok elkészítését korrekt áron.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://e-assistant.blog.hu/api/trackback/id/tr83484225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása