E-Assistant.hu

Erre a platformra összeszedtem az eddig összegyűlt hasznos információkat. Többen is bekapcsolódhatunk a szerkesztésébe. A cikkekhez hozzá lehet szólni, kényelmesen tematizáltan jelennek meg a vélemények, mindenki azt nézi meg, amire kíváncsi.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nekem bejött

Kommentek

Nehéz (el)fogadtatás

2008.12.12. 10:49 | Rianna | Szólj hozzá!

Címkék: virtuális asszisztens előnyök

Itt-ott jelennek meg cikkek, ha rákeresek, akkor már magyar VA szolgláltató oldalakra is rengeteg találat van, de még mindig nem igazán elfogadott szolgáltatás.

Pedig minden VA a saját oldalán is igyekszik a megrendelő szemszögéből nézve felsorolni munkája előnyeit. Lássuk be, van számos. Mi már tudjuk, de erről igen nehéz meggyőzni azokat, akiknek megkönnyítené az életét.

Pedig milyen szépen levezethetőek az előnyei:

Virtuális irodavezetés előnyei a munkáltató szempontjából

A virtuális asszisztencia segítségével jelentős időt és pénzt lehet megtakarítani, amit a vállalkozó a saját vállalkozásra fordíthat. A VA számára nem szükséges munkahelyet biztosítania, ezért nincsenek munkáltatói kötelezettségei, így nem kell járulékot sem fizetni. Nem kell irodát bérelni, berendezni. A VAmunkaidejét 100%-ban kihasználja, ezért nem a munkaidőért, kávészünetért, mosdóban eltöltött időért kell fizetni, hanem a ténylegesen elvégzett munkáért.

Milyen előnyei származnak a VA-el való együttműködésből, annak aki eddig saját maga végzett mindent?

Ahogy a vállalkozása növekszik előbb-utóbb rá fog jönni, hogy örökké nem tud mindent egyedül csinálni. Ha azonban egy VA-el működik együtt:

- jobban tud koncentrálni saját feladataira, több időt tud fordítani vállalkozására
- nem kell az irodát megosztani mással, az iroda felszereltségét más használatába adni
- ha nincs iroda nincs is rá szükség, ezért nem kell bérleti díjat sem fizetni
- több időt tud családtagjaival tölteni
- nem kell adminisztrációval bajlódnia, ugyanakkor adminisztrációját költségként leírhatja.

Ráadásul a VA egy tapasztalt, képzett szakember, aki pillanatok alatt elvégez mindent! Amikor egy VA-el dolgozik együtt egy olyan új partnerre tesz szert, aki megkönnyíti életét!

Forrás: tallozz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://e-assistant.blog.hu/api/trackback/id/tr45818653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása