E-Assistant.hu

Erre a platformra összeszedtem az eddig összegyűlt hasznos információkat. Többen is bekapcsolódhatunk a szerkesztésébe. A cikkekhez hozzá lehet szólni, kényelmesen tematizáltan jelennek meg a vélemények, mindenki azt nézi meg, amire kíváncsi.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nekem bejött

Kommentek

Csipkerózsika álmát alussza az oldal

2024.02.01. 07:45 | Rianna | Szólj hozzá!

Idő hiányában teljesen elhanyagoltam ezt a témát, sűrű elnézést kérek mindenkitől aki véletlen erre tévedt és nem talált friss információt.

A levelezőlista megszűnt.

Ha valaki érez magában lelkesedésst hogy bekapcsolódjon és cikkeket írjon, kérem jelezze, hátha feltámasztható ez az oldal.

Költözik az E-Assistant levelező listája

2010.06.26. 16:01 | Rianna | Szólj hozzá!

Címkék: hírek lehetőségek tanácsok levlista virtuális asszisztens

Átköltöztettem az E-Assistant levelezőlistát, mivel sajnos a primlista bétásította a levlista szolgáltatását, és eléggé megkomplikálta az egészet... szóval nem nagyon egyszerű, de legalább roppant bonyolult lett kezelni.

Ha valaki fel vagy le szeretne iratkozni az új levlistára, itt megteheti:

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Az E-ASSISTANT levlista saját oldalának címe - a fel és leiratkozást itt is elintézheted: 

http://lev-lista.hu/?p=listpage&l=E-ASSISTANT

Hirdetési lehetőségek az oldalon

2008.12.19. 12:58 | Rianna | Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés lehetőségek

Mivel többen érdeklődtek hogyan hirdethetnének az oldalon, a hirdetési lehetőségekről és árakról készítettem egy külön oldalt - bal oldalon az alapinformációk boxban lelhető média ajánlat néven.

Az oldal témájához kapcsolódó hirdetésekre 10% kedvezményt biztosítunk.

Nehéz (el)fogadtatás

2008.12.12. 10:49 | Rianna | Szólj hozzá!

Címkék: virtuális asszisztens előnyök

Itt-ott jelennek meg cikkek, ha rákeresek, akkor már magyar VA szolgláltató oldalakra is rengeteg találat van, de még mindig nem igazán elfogadott szolgáltatás.

Pedig minden VA a saját oldalán is igyekszik a megrendelő szemszögéből nézve felsorolni munkája előnyeit. Lássuk be, van számos. Mi már tudjuk, de erről igen nehéz meggyőzni azokat, akiknek megkönnyítené az életét.

Pedig milyen szépen levezethetőek az előnyei:

Virtuális irodavezetés előnyei a munkáltató szempontjából

A virtuális asszisztencia segítségével jelentős időt és pénzt lehet megtakarítani, amit a vállalkozó a saját vállalkozásra fordíthat. A VA számára nem szükséges munkahelyet biztosítania, ezért nincsenek munkáltatói kötelezettségei, így nem kell járulékot sem fizetni. Nem kell irodát bérelni, berendezni. A VAmunkaidejét 100%-ban kihasználja, ezért nem a munkaidőért, kávészünetért, mosdóban eltöltött időért kell fizetni, hanem a ténylegesen elvégzett munkáért.

Milyen előnyei származnak a VA-el való együttműködésből, annak aki eddig saját maga végzett mindent?

Ahogy a vállalkozása növekszik előbb-utóbb rá fog jönni, hogy örökké nem tud mindent egyedül csinálni. Ha azonban egy VA-el működik együtt:

- jobban tud koncentrálni saját feladataira, több időt tud fordítani vállalkozására
- nem kell az irodát megosztani mással, az iroda felszereltségét más használatába adni
- ha nincs iroda nincs is rá szükség, ezért nem kell bérleti díjat sem fizetni
- több időt tud családtagjaival tölteni
- nem kell adminisztrációval bajlódnia, ugyanakkor adminisztrációját költségként leírhatja.

Ráadásul a VA egy tapasztalt, képzett szakember, aki pillanatok alatt elvégez mindent! Amikor egy VA-el dolgozik együtt egy olyan új partnerre tesz szert, aki megkönnyíti életét!

Forrás: tallozz.hu

Gepelo.hu - egy jónak tűnő lehetőség

2008.11.02. 18:15 | Rianna | 3 komment

Címkék: hírek munka lehetőségek

Úgy néz ki, indul egy olyan lehetőség, ami érdekelheti a virtuális asszisztenseket, vagy azokat, akik csak alkalmi gépelési munkákat keresnek mellékesként.

A listára már elküldte Napocska korábban, de azért most, hogy hazaértem külföldről, gyorsan kiteszem a blogba is, hátha még valaki holnap jelentkezne.

Távmunka lehetőség gépelni tudók részére

Közeljövőben induló internetes oldal folytonos és hosszú távú munka lehetőséget kínál, ami távmunkába végezhető. November 3-ig várjuk a jelentkezéseket az allas@gepelo.hu e-mail címen. Az első vizsgamunka november 5-én 18:00 órakor lesz, addig is minden jelentkező számára díjmentes hozzáférést biztosítunk a rendszerhez valamint oktatási anyagot küldünk. A vizsgamunkát sikeresen teljesítők közül első körben 10 főt választunk ki, akiknek segítségével bemutatót tartunk egy államigazgatási hivatalban november 6-án (csütörtökön) 10 és 12 óra között.

A csütörtöki bemutató sikeres teljesítése esetén hosszú távú munkára számíthat minden kedves leendő kollégánk. További részleteket e-mailen küldünk mindenki számára személyesen.
 
Gepelo.hu szolgáltatás rövid bemutatása:
 
A Gepelo.hu szolgáltatás élő és rögzített hanganyagokat, scannel dokumentumokat képes gyorsan, nagy mennyiségben, garantált minőségben elektronikus, formázott, írott és így kereshető formába konvertálni.
 
A Gepelo.hu szolgáltatás a szöveges formátumban rögzítendő hanganyag párhuzamos feldolgozásán alapul. Ennek során a rendszer a teljes hanganyagot hangtöredékekké bontja, majd véletlenszerűen kiosztja a rendszerbe bejelentkezett nagyszámú operátorok részére.
 
Az konvertált hangtöredékeket a rendszer továbbítja a lektoroknak, akik validálással garantálják a dokumentumok minőségét.
 
A rendszer a lektorok által jóváhagyott hangrészletek szöveges dokumentumait sorrendhelyes összefűzéséből állítja elő a kész, írott dokumentumot.
 
A szolgáltatás gyorsaságát a feladat párhuzamosítása, a feladatkiosztás folyamatának teljesítményértékelésen alapuló hangolása és a rendszerbe egyidejűleg bejelentkezett jelentős és egyre bővülő operátori kapacitás biztosítja.

Cikkeznek rólunk :)

2008.08.06. 12:35 | Rianna | 3 komment

Megjelent egy cikk az online titkárnőkről az origo.hu állás rovatában, amit egy kupac más online média is átvett.

Kisegíti a cégvezetőt az online titkárnő

Mégis lesz katalógus

2008.06.10. 08:42 | Rianna | Szólj hozzá!

Címkék: hírek katalógus

Úgy néz ki, hogy a VA Katalógus lehet, hogy mégis csak tovább fog élni itt ezen a blogon, az alapinformációk között lehet majd megtalálni.

Változások

2008.05.23. 18:11 | Rianna | Szólj hozzá!

Címkék: kérdések válaszok változások

Ez a levél elment a levlistára is...
Kérdésedet, ötletedet, megjegyzésedet ide megírhatod.

Elköltözött az e-assistant.hu, azaz még elérhető a régi formában, de az meg fog szűnni.

Helyette megszületett a http://e-assistant.blog.hu oldal, ahova átmenettem a lényegi információkat és az érdekesebb cikkeket. Szóval az e-assistant.hu domain a későbbiek folyamán a saját oldalamra fog mutatni, ahonnét természetesen lesz link az új helyre, de mindenkit kérek hogy már most írja át a kedvencekben, vagy a saját oldalán. A levelező lista - bétásodott - így elég nehézkesen tudom kezelni. Továbbra is működik, viszont a le és feliratkozáshoz szükséges info nincs külön megadva, stb... tehát javaslom a levlista adminisztrálásához használjátok a http://beta.primlista.hu oldalt.

A későbbiekben lehet, hogy létrehozok a jelenlegi adatbázissal egy levelezőlistát, amit magam adminisztálok majd, de ez még nagyon a jövő zenéje. A változások oka a költségeim csökkentése. A külön tárhelyeken lévő oldalaimat egy tárhelyre teszem, a domainek megmaradnak, de mindegyik ugyanarra az egy tárhelyre fog mutatni. Így alapjában az e-assistant.hu oldal és a VA katalógus megszűnik létezni. Helyette ott lesz a blog, amire lehet majd regisztrálni, esetleg ha valaki ambíciózus cikkírásban, bekapcsolódhat a szerkesztésébe, csak szóljon, hogy jogosultságot adjak neki.

Ne add fel az állásod, mielőtt át nem gondoltad alaposan!

2007.12.08. 17:27 | Rianna | 5 komment

Mielőtt nagyon elszállnál az ötlettől, hogy otthonról adminisztratív munkából milyen jól meg fogsz élni, javaslom a széleskörű tájékozódást. Remélem az alábbi kis szösszenetem segít egy kicsit.

Hirtelen felindulásból írtam egy kis elemzést azok helyzetéről, akik saját vállalkozásban virtuális asszisztensként szeretnének dolgozni, lehetőleg otthonról. Példának egy BT-t vettem, ahol a VA a beltag és nincs főállása.

Alakulások, hírek

2007.01.12. 17:19 | Rianna | Szólj hozzá!

Címkék: hírek változások

Ha véleményed, hozzászólásod lenne, akkor itt a Magazinban lehetőség van ezt megírni, csak jelezd felém, hogy megadjam a jogosultságot. Akik regisztráltak azok az adott témákhoz megjegyzésben el tudják mondani véleményüket, kérdésüket, stb.

A katalógus átszerkesztés alatt áll, ugyanis ebben a formában kinőtte a lehetőségeit, kezd átláthatatlan lenni. Valószínűleg táblázatban lesz letölthető, bár szívesen veszek bármilyen ötletet, de azt előrebocsátom, hogy nem tudok programozni, tehát amolyan keresős, leválogatós dolgot nem tudok írni. Ha valaki tud, annak nagyon örülnék.
A jelentkezési lapot csak a régi, freewebes hoston hagyom meg, innét egy link vezet hozzá, senki ne lepődjön meg, bár talán észre se lehet majd venni.

A magazin jobb oldalán bővült a könyvajánló, illetve egy reklámbox is született. Ezen kívül a “Tanácsok induláshoz” oldalon a levlistára feliratkozás mellett információ található a leiratkozásról is, így remélhetőleg a permanensen előforduló leiratkozási levélhullám nem jelentkezik többé a levlistán.

Felvetődött a gondolata annak, hogy egy havi rendszerességgel hírlevél induljon. Sajnos behavazottságom miatt nem merem ígérni, így javaslom mindenkinek, hogy inkább gyakrabban nézzen be ide a magazinhoz, ugyanis minden hírt és újdonságot igyekszem ide feltenni, és nem csak én. Szerencsére akad segítségem, Betti és Szilvi nagyon hasznos tanácsokkal tud szolgálni. Cikkeinkhez nyugodtan szóljatok hozzá, amennyiben kérdéseitek vannak, szívesen válaszolunk, segítünk.

Megvalósult tervek, újévi lehetőségek

2007.01.02. 17:08 | Rianna | Szólj hozzá!

Címkék: cikk újév lehetőségek

2006: megvalósult tervek és az Újév: álmok, lehetőségek
Petrényi Szilvia cikke

Sziasztok! Boldog új évet minden leendő és aktív VA-nek!

Petrényi Szilvia vagyok, az egyik olyan VA, aki a tavalyi évtől kezdődően feladta főállását, és napi 24 órában virtuális asszisztensi tevékenységgel, ennek elterjesztésével foglalkozik. Ezen kívül próbálok segíteni más titkárnőknek: irodavezetők képzésével, és munkaerő-közvetítésével is foglalkozom.

Ügyfélkeresés, megbízások szerzése

2006.12.04. 17:06 | Rianna | 1 komment

Címkék: ügyfélszerzés

Mihály Beatrix cikke


Ha elhatároztuk, hogy VA-k leszünk, és a tárgyi feltételeket is sikerült megteremtenünk, akkor jön a következő - és talán a legnehezebb feladat: megbízásokat kell szereznünk. Gondolom most sokan bólogattok! Én azon ritka VA-k közé tartozom, akik “főállásúak”, de csak azért, mert így mást is tudok csinálni. CSAK ebből én sem élnék meg.

 

Régi cikkek, interjúk

2006.11.06. 17:01 | Rianna | Szólj hozzá!

Címkék: interjú cikk virtuális asszisztens

Modern Titkárnő (magazin)
2004.04.23., 13:47

Vállalkozás titkárnőknek, otthoni irodával

Nálunk is egyre kiterjedtebbé válik az ausztráliai Kathy M. Thomas által megálmodott és létrehozott Internet Home-Based Secretaries Network (otthon végzett munkára alapozott internetes titkári hálózat). A hálózat azoknak az elfoglalt menedzsereknek, kisvállalkozóknak kínálja szolgáltatásait, akik nem tartanak fenn külön irodát, de szükségük van időnként egy olyan ember segítségére, aki átvállalja tőlük a terhes adminisztrációs és szervezőmunkát, aki levelet fogalmaz, válaszol, szerkeszt, telefonál, faxol, adatbázist készít, vagy ha kell, keresgél az interneten. Ez a fajta önálló távmunka a pályáról kiszorult hazai titkárnőknek is tartalmas, hasznos tevékenységet és biztos megélhetést jelenthet – kortól, családi állapottól függetlenül.

A teljes cikk a nyomtatásban megjelenő magazin oldalain olvasható.


TévéműsorJakupcsek - MEGHÖKKENTŐ VÁLLALKOZÁSOK!
Adás: 2003. december 10., szerda 16:30     

 

A műsorban, mint virtuális titkárnő szerepeltem, és a címből is látható, hogy egyelőre nem igazán ismert hazánkban ez a fajta munkamódszer. Szerintem egyáltalán nem “Őrült vállalkozás”, csak még nagyon az elején tart Magyarországon. Mindenesetre megpróbáltam picit népszerűsíteni. 


Rádióműsor     

 

Kossuth Rádió - telefonos interjú
Adás: 2004. december 17.

9.04-11.59: Napközben - Közérdekű magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Jónás István és P.Kiss Zsuzsa
Zenei szerkesztő: Jávor Zoltán
Telefon adás alatt és éjjel-nappal: 328-7111
Érintő. 328-8111
e-mail:napkozben@kossuth.radio.hu
sms: 06-30-9000-666

A tartalomból:
- MI NŐK - lehet-e neme az internet használóknak? Nagymamától kismamáig, falusi teleháztól egyetemi katedráig… mi a közös, ami összeköti az internetező nők csapatát. Honlapjuk, kiadványuk van a “behálózottakról” és, ha szükséges munkát, társat, hobbyt kerítenek. Vadonatúj szakma: virtuális asszisztens – kiből lehet távmunkás. Ügyintézés internetel felső fokon - villamossínek és a csikorgás. Vírusirtó rendőrök… stb.

süti beállítások módosítása